Corona update - dubbelen mag weer

19 november 2020

Dubbelen en trainen met maximaal 4 spelers per baan is weer toegestaan.   Wat betekent dit voor tennis vanaf donderdag 19 november?

·       Officiële competities en toernooien zijn verboden. Onderlinge wedstrijden voor de jeugd t/m 17 jaar binnen een vereniging zijn wel toegestaan.

·       Vrij tennissen en trainen is mogelijk, zowel buiten op de eigen vereniging als binnen in de hal.

·       De maximale groepsgrootte bij trainingen is 4 personen voor volwassenen vanaf 18 jaar (dit is exclusief trainer).

·       Dubbelen mag met 4 personen van 18 jaar en ouder in 2 vaste koppels van 2 personen; houd altijd 1.5 meter afstand tot het andere koppel en met je medespeler

·       Sportkantines, douches en kleedkamers zijn gesloten. Wc’s zijn wel open ·       Publiek is niet toegestaan, dus ouders kunnen niet blijven kijken bij hun kinderen.

·       Bij het laatst verlaten van het tennispark doe het licht uit en doe het hek dicht!

We zijn blij dat tennissen nog steeds kan, want bewegen is gezond. Dat draagt immers bij aan een goede weerstand en conditie. Het houdt je fit en scherp, geeft energie en dat hebben we nodig in deze tijd. Ook andere inwoners van de Noordoostpolder ontdekken op dit moment de voordelen van tennis!  

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 527 613 878

Address

Sportlaan 87A
8302 AX Emmeloord