Corona Update - Richtlijnen overheid

17 oktober 2020

Beste leden,  

Inmiddels zijn de richtlijnen van de overheid verder uitgebreid waardoor ook de consequenties voor tennis steeds duidelijker worden. Alle consequenties voor onze vereniging hebben we kort op een rijtje gezet.

- De KNLTB Competitie 2020 is beëindigd, zowel voor de jeugd als de senioren. 

- Intern georganiseerde wedstrijden en toernooien, zoals clubkampioenschappen, interne mix of de toss zijn voor zowel de jeugd als senioren niet toegestaan. 

- Het blijft mogelijk om vrij te tennissen en te trainen, zowel buiten op de eigen vereniging als binnen in een hal.

- Voor vrij spel geldt: de maximale groepsgrootte voor volwassenen vanaf 18 jaar is 4 personen per baan. Voor jeugd tot 18 jaar geldt geen maximale groepsgrootte.

- Voor training geldt: voor volwassenen vanaf 18 jaar is de maximale groepsgrootte 4 personen (dit is exclusief trainer). Trainingsgroepen van 8 personen zijn mogelijk, zolang deze duidelijk zichtbaar in 2 groepen van 4 spelers (met 1.5 meter afstand) gescheiden zijn op 2 banen én de groepen niet gemengd worden. Voor jeugd tot 18 jaar geldt geen maximale groepsgrootte.

- Naast het clubhuis zijn ook douches en kleedkamers gesloten. WC’s zijn wel open.

- Publiek is niet toegestaan en verlaat na het spelen zo snel mogelijk het park. Bij als laatst verlaten van het park zorg dat de lichten uit zijn en doe het hek dicht (ook overdag).

-  Verder is het belangrijk dat jij als tennis speler op de hoogte bent van de geldende richtlijnen, zoals:  Houd altijd 1.5 meter afstand,  geen fysiek contact en niet samen op het bankje zitten.

Houd je aan de regels, alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle. En uiteraard blijf genieten van onze mooie tennissport!

Met vriendelijke groet,  

Bestuur ATC Emelwerth

Nieuwscategorieën