Ladies Night 29 juni 2024 -INSCHRIJVING GEOPEND-

22 mei 2024

 

PROGRAMMA
Datum: Zaterdagavond 29 juni 2024
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: ATC Emelwerth, Sportlaan 87a Emmeloord
Kosten: € 8.50 (inclusief 2 loten)

Er zal eerst 2 wedstrijden getennist worden met je opgegeven dubbelpartner en daarna nog 1 of 2 wedstrijden in toss vorm. Bij het indelen zal waar mogelijk rekening gehouden worden met de speelsterkte. Bij individuele opgave zoeken wij voor jou een leuke tennispartner.

LOTERIJ
Na alle enthousiaste reacties van vorig jaar op de prijzen van onze loterij, hebben wij ook dit jaar weer leuke prijzen voor de loterij geregeld!

Zodoende is het inschrijfgeld dit jaar inschrijving inclusief 2 loten voor de loterij. Deze loten ontvang je na betaling (alleen pin) van het inschrijfgeld aan de bar.

TOPBAKKERS GEZOCHT!
Ben jij een keukenprinses en vind je het leuk om jouw bakkunsten te laten proeven? We zijn op zoek naar 4 topbakkers die hun heerlijkste creaties willen delen tijdens de Ladies Night. Als je interesse hebt, laat het ons dan snel weten! Dan ben jij deze avond vrij van inschrijfgeld! Een week voorafgaand aan dit event laten wij weten hoeveel ladies jouw creaties zullen proeven!

DE INSCHRIJVING IS GEOPEND!
Zet deze datum alvast in je agenda, want we beloven een fantastische avond vol tennisplezier en gezelligheid. Je kunt je nu inschrijven: individueel, als duo of als groep.
Dit kan door een mail te sturen naar [email protected].

Geef bij jouw aanmelding de volgende gegevens door:

Naam:
Telefoonnummer:
Ik kom: alleen / als duo samen met: naam /  als groep, aantal personen:
Niveau tennis (per persoon het niveau aangeven): 5/6/7/8/9 / beginner / Ik kom niet tennissen, wel voor de gezelligheid
Ik ga iets bakken: Nee/Ja: ___________________________

PINK LADY
Natuurlijk zijn er leuke prijzen te winnen voor het tennissen, tijdens de loterij, maar OOK voor de meest originele PINK lady!

Bereid je voor op een avond vol vrolijke, roze tennisladies zowel op als naast de baan. We kijken er enorm naar uit om er samen met jullie weer een geweldige avond van te maken!

Met sportieve groet,

Maroeska den Breejen & Ilona Blauw
ATC Emelwerth

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 20 54 20 74 (secretaris)

Adres

Sportlaan 87A
8302 AX Emmeloord

KVK-nummer

39033178